Nastao je muk: Komentator napustio prijenos tokom Đokovićevog meča

2
Radiosarajevo.ba
Nastao je muk: Komentator napustio prijenos tokom Đokovićevog meča

Srbijanski teniser Novak Đoković i italijanski predstavnik Lorenzo Musetti sastali su se u polufinalu Wimbledona, trećeg Grand Slam turnira sezone.

Gledatelji u Srbiji, ali i ostali Đokovićevi navijači s nestrpljenjem su nakon gotovo četiri dana čekali vidjeti svog pulena na terenu u All England Clubu. Đoković nije igrao u četvrtfinalu jer je njegov suparnik Alex De Minaur predao meč bez borbe zbog povrede.

Gledatelji u Srbiji prijenos meča mogli su pratiti u programu Sportkluba. Ondje je, u eteru, došlo do nenadane promjene kad je u pitanju bio komentator dvoboja. Nebojša Višković, jedan od najpoznatijih srbijanskih TV-komentatora morao je napustiti prijenos dvoboja.

Napad na Ukrajinu: Rusija objavila da je prvi put koristila monstruoznu novu bombu

Višković se nakon petog gema u prvom setu obratio gledateljima i rekao da se mora isključiti iz prijenosa.

U eteru je oko dvije minute bio muk, a onda se uključio drugi komentator, Ivan Govedarica. Ipak, na koncu prvog seta Višković se vratio u prijenos uz riječi da se "ovih dana jako muči u Londonu."

Nije poznato je li se morao isključiti zbog kakvih zdravstvenih problema ili zbog nečeg drugog, nastavio je komentirati nakon kraće pauze, piše Večernji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak