Mislila se proveseliti na koncertu omiljenog pjevača, ali Wimbledon joj je promijenio planove

0
Radiosarajevo.ba
Mislila se proveseliti na koncertu omiljenog pjevača, ali Wimbledon joj je promijenio planove

Elina Svitolina našla se u velikim, ali "dobrim" problemima.

Ukrajinka, koja je jedno vrijeme izbivala s terena budući da je u oktobru prošle godine prvi put postala majka, očito nije računala da se tako brzo i tako uspješno može vratiti tenisu, odnosno da može u ždrijebu dočekati prvi vikend u Wimbledonu.

Jer Svitolina je kupila ulaznice za subotnji koncert Harryja Stylesa u Beču, ali ga je morala propustiti jer je, naravno, ipak prioritizirala nastup na najvećem svjetskom turniru.

Magična noć muzike i koncert za pamćenje: Rimski filharmoničari očarali sarajevsku publiku

"Trebala sam ići na koncert mog omiljenog pjevača u Beču, ali Wimbledon mi je promijenio planove. Želi li neko ići, imam dvije karte", napisala je Ukrajinka, uz emotikone smijeha, na Instagramu.

U brojnim odgovorima, jedna je dovitljiva navijačica dobacila "Idem ja, ako i Gaël i dalje ide na koncert". Gaël je, jasno, Monfils, Elinin suprug i teniser.

Danska teniserka Caroline Wozniacki tri godine nakon povlačenja najavila povratak na teren

Svitolina je, inače, dobila pozivnicu za nastup u glavnom turniru, budući da je zbog stanke izgubila ranking, a u 1. kolu pobijedila je ikonu Wimbledona i peterostruku pobjednicu turnira, Venus Williams, potom 28. nositeljicu Elise Mertens, pa još i osvajačicu Australian Opena iz 2020. Sofiju Kenin. U osmini finala igra protiv Viktorije Azarenke, dvostruke polufinalistice Wimbledona (2011, 2012.), piše Slobodnadalmacija.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak