Đoković šokirao jednu od najljepših teniserki na svijetu: 'Ne mogu da vjerujem da je to uradio...'

2
Radiosarajevo.ba

Kanadska teniserka Eugenie Bouchard, jedna od najlepših sportiskinja planete, izrazila je svoje divljenje prema Novaku Đokoviću nakon sjajnog finalnom meča na Mastersu u Sinsinatiju.

Bouchard je na društvenoj mreži Instagram odala priznanje Đokoviću na njegovoj upornosti, kojom je ponovo uspio da se vrati iz vrlo teške situacije u duelu sa Carlosom Alcarazom i na kraju okrenuo stvari u svoju korist.

Novak je u finalnom meču imao zaostatak od 1:0 u setovima i 4:2 u drugom setu, a onda je uslijedio preokret za pamćenje.

Milorad Dodik ponovo širi paniku: Srpski narod će biti izložen velikim pritiscima

"Ne mogu da verujem da se vratio i da je pobijedio. Nije izgledao dobro u drugom setu, lice mu je bilo crveno, mislio sam da će se povući. Ovo je zaista neverovatno. Dogurao je do ljudskih granica u sportu", napisala je Bouchard.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da Eugenie hvali Đokovića, jer se svojevremeno oglasila i poslije njegovog osvajanja Roland Garrosa.

"Ja sam najveći Rogerov fan, ali svi moramo da priznamo da je Novak neprikosnoveni GOAT. Impresivno", napisala je na tada na društvenoj mreži X.com.

Foto: Instagram: Eugenie Bouchard

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak