Đoković otkrio šta je rekao princezi Kate nakon poraza na Wimbledonu

2
Radiosarajevo.ba
Đoković otkrio šta je rekao princezi Kate nakon poraza na Wimbledonu

Novak Đoković u nedjelju je izgubio od Carlosa Alcaraza u finalu Wimbledona, a utješni trofej uručila mu je princeza od Walesa Kate Middleton.

Ovo je za princezu bilo drugo pojavljivanje u javnosti otkako je otkrila da ima rak, a na Wimbledon je došla u društvu kćeri princeze Charlotte i sestre Pippe Middleton, javlja Direktno.

Princeza je na kraju meča Alcarazu i Đokoviću s velikim osmjehom na licu uručila trofeje, a Đoković je na konferenciji za medije nakon meča otkrio što je rekao princezi.

Glumac iz BiH u ulozi Dražena Petrovića: "Njegov lik me je pratio cijeli život, ništa nije slučajno"

"Rekao sam joj da mi je drago vidjeti da je dobro, izgledala je zdravo. To je i dobra vijest za ovu zemlji i za Wimbledon, da je princeza tu, naravno, sa svojim članovima obitelji. Daju veliku podršku ovom turniru", rekao je srbijanski teniser.

Dodao je kako zna da je njezina sestra dugo igrala tenis. "Istinski cijene i vole igru. Razumiju tenis, što je sjajno. Prelijepo je imati takvu podršku kraljevske obitelji", kazao je Đoković te istaknuo kako je ponovni susret s princezom bio privilegija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak