Ronaldo čestitao Novu godinu pa otkrio zbog čega je nezadovoljan

0
Radiosarajevo.ba
Ronaldo čestitao Novu godinu pa otkrio zbog čega je nezadovoljan

Jedan od najboljih fudbalera svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo uputio je novogodišnju čestitku putem društvenih mreža.

Kao jednu od želja za Novu godinu, istakao je da u 2022. godini želi mnogo više uspjeha s Manchester Unitedom, klubom u čijem dresu trenutno nastupa. 

Ronaldo je objavio porodičnu fotografiju s djevojkom Georginom i djecom dok je nazdravljao šampanjac.

Ramo Isak razgovarao s čelnikom MUP RS nakon napada na bošnjačke povratnike - evo šta su dogovorili

"Bilo je to daleko od lake godine, uprkos mojih 47 golova postignutih u svim takmičenjima.

Dva različita kluba i pet različitih trenera. Nastup na Euru sa mojom reprezentacijom i kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u kojima ćemo igrati baraž. U Juventusu sam bio ponosan što sam osvojio Kup Italije i Superkup Italije i postao najbolji strijelac Sérije A. U dresu reprezentacije Portugala postao sam najbolji strijelac Europskog prvenstva, a moj povratak na Old Trafford uvijek će biti jedan od najznačajnijih trenutaka u mojoj karijeri.

Ali, nisam zadovoljan onim što postižemo u Manchester Unitedu. Niko od nas nije zadovoljan, siguran sam u to. Znamo da moramo raditi više, igrati bolje i pružiti mnogo više nego što trenutno pružamo.
Učinimo ovu novogodišnju noć prekretnicom u sezoni. Uđimo u 2022. godinu jačeg duha i mentaliteta. Moramo ići iznad i dalje, prema zvijezdama i vratimo ovaj klub tamo gdje mu je mjesto. Pridružite nam se, računamo na sve vas!

Sretna Nova godina i vidimo se uskoro!", napisao je Ronaldo na društvenim mrežama. 

Cristiano Ronaldo se krajem ljeta vratio na Old Trafford iz Juventusa u kojem je proveo tri sezone, ali, prema svemu sudeći, nije zadovoljan.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak