Radiosarajevo.ba saznaje: Evo kada se vraćaju Zmajevi i Ismail Barlov sa medaljama u Sarajevo

2
Radiosarajevo.ba
Radiosarajevo.ba saznaje: Evo kada se vraćaju Zmajevi i Ismail Barlov sa medaljama u Sarajevo

Prema informacijama do kojih je došao portal Radiosarajevo.ba, naši reprezentativci u sjedećoj odbojci i paraolimpijac Ismail Barlov iz Pariza stižu u Sarajevo u ponedjeljak, 9. septembra.

Doček će se, prema nezvaničnim informacijama, organizirati ispred Vječne vatre u Sarajevu.

Ismail Barlov je 4. septembra nastupio u disciplini 50 metara prsno na Paraolimpijskim igrama u Parizu i osvojio srebrenu medalju, čime je još jednom pokazao izuzetnu sportsku snagu i predanost.

Ko su najveći milioneri? On dominira sa 220 miliona, Čola i Brega ga prate, a ona ruši sve rekorde

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci također je ostvarila značajan uspjeh na istim igrama. U polufinalu su zabilježili uvjerljivu pobjedu protiv Njemačke rezultatom 3:0 u setovima, čime su se plasirali u finale Paraolimpijskih igara.

S obzirom na osvojenu srebrenu medalju u polufinalu, naši sportaši su osigurali najmanje srebro, a u finalu koje se igra 6. septembra, suočit će se s pobjednikom današnjeg duela između Irana i Egipta, koji počinje u 14 sati.

Pozivamo sve građane da podrže naše sportaše i da im pruže toplu dobrodošlicu povodom njihovih izvanrednih sportskih dostignuća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak