Promjena lokacija za doček naših šampiona: Dođite u Sarajevo da proslavite medalje našim Zmajeva

1
Radiosarajevo.ba

Sportska delegacija Bosne i Hercegovine vraća se sa dvije srebrene medalje sa Paraolimpijskih igra 2024. iz Francuske u ponedjeljak, 9. septembra, kako je portal Radiosarajevo.ba ranije i najavio.

Ismail Barlov okitio se srebrom u disiciplini na 40 metara prsno u paraplivanju, a reprezentacija Bosne i Hercegovine u sljedećoj odbojci poražena je u finalu od Irana (1:3).

Iako je prvobitno planirano da se doček našim sjajnim sportistima organizuje preko puta Vijećnice, došlo je do promjene lokacije. Nova lokacija je - Katedrala.

BH Meteo objavio šta nas čeka u narednom periodu: Jesen kuca na vrata

“Obavještavamo vas da je došlo do izmjene lokacije javnog dočeka reprezentacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci i našeg Ismaila Barlova.

Doček u organizaciji Grada Sarajeva i Ministarstva kulture i sporta Kantona Sarajevo, održat će se u ponedjeljak, 9. septembra, u 15 sati ispred sarajevske Katedrale. Zahvaljujemo na razumijevanju i radujemo se vašem prisustvu!”, poručili su iz Grada Sarajeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak