Legendarni bokser uzdrmao društvene mreže: Postavio video na kojem pleše u donjem vešu

1
Radiosarajevo.ba
Legendarni bokser uzdrmao društvene mreže: Postavio video na kojem pleše u donjem vešu

Oscar De La Hoya, boksačka legenda i promotor američkog borca Ryana Garcie, objavio je na svom Instagramu video koji je nakon niza kritika Instagram obrisao.

Riječ je o videu na kojem De La Hoya i njegova partnerica, profesionalna golferica Holly Sonders, plešu u donjem rublju na pjesmu "Loca People" od Saka Noela.

Zanimljivo je da je za plesnu kombinaciju De La Hoya odlučio odjenuti samo tange s leopard uzorkom. Video je odmah postao viralan, ali malo ko je ostao njime impresioniran. "Ona izgleda odvratno, a Oscar ima krizu srednjih godina", "Ovo neće dobro proći, internet će ih uništiti", pisali su korisnici društvenih mreža u komentarima objave.

Nesreća u Hrvatskoj: Muškarac stajao na zaustavnoj traci na autoputu, usmrtilo ga teretno vozilo

Nakon što je video skinut, oglasio se Oscar. "Upravo sam dobio zabranu. Moja zadnja objava je bila jako smiješna i hejteri su je prijavili. Mrze me vidjeti sretnog", kazao je De La Hoya.

A oglasila se i Sonders, koja je s De La Hoyom u vezi od 2021. godine. "Oboje smo objavili smiješan video prije sat vremena. Maknut je s oba naša profila zbog prijava. Oscar je dobio 6000 komentara u 30 minuta. Pretpostavljam da neki ljudi stvarno mrze vidjeti kako se zabavljamo. Dobre vijesti... sutra se vraćamo s još toga", rekla je pa kasnije pozvala obožavatelje da im oni šalju svoje lude videe i pišu ideje.

Inače, De La Hoya je još 2007. privukao veliku pažnju zbog tada kontroverznih fotografija na kojima je bio u mrežastim čarapama, ženskom donjem rublju i s perikom na glavi.

Iako je tada tvrdio da su mu to "smjestile" dvije žene te da je bio drogiran, bivši osvajač zlatne olimpijske medalje priznao je da su fotografije originalne.

Konzumaciju droge i alkohola nikada nije zanijekao, a za to je okrivio svoj odnos s majkom. "Puno sam konzumirao alkohol i droge, doslovno sam se izgubio. Činjenica je da nismo moja mama i ja bili povezani, nikada mi nije rekla da me voli. Uvijek bih išao u te klubove i pokupio žene i to ne nužno zato što sam želio biti s njima. Samo sam želio razgovarati i imati nekoga da me sluša...", rekao je, piše Jutarnji List.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak