Juniori Mostar SG Staklorada prvaci BiH: Poslali poruku čelnicima Fudbalskog saveza BiH

0
Radiosarajevo.ba
Juniori Mostar SG Staklorada prvaci BiH: Poslali poruku čelnicima Fudbalskog saveza BiH

Futsaleri Mostar Starog Grada Staklorada već nekoliko godina nemaju konkurenciju u našoj zemlji, a titula prvaka BiH u juniorskoj konkurenciji najbolja je potvrda da branioci duple krune ne moraju brinuti za budućnost.

Mostarski futsaleri su danas odigrali susret sa MNK Slogom, njih su savladali sjajnim rezultatom od 9:1.

"U Mostaru ništa novo! Juniori prvaci Bosne i Hercegovine! Juniorski tim našeg kluba zasjeo je na tron U19 Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine današnjom pobjedom nad MNK Sloga (9:1). Iskrene čestitke upućujemo našim futsalerima, stručnom štabu te ostatku tima", kaže Amel Bajgorić, predsjednik Mostar SG Staklorada, prenosi SCsport.

Evropske države započinju nadlijetanje BiH radi posmatranja potencijalnih vojnih aktivnosti

"Oni su naša budućnost i garancija da će klub i narednih godina biti bez konkurencije u BiH. Naravno velike zasluge ima Fudbalski savez BiH koji je pokrenuo takmičenje za juniore. To će u budućnosti poboljšati kvalitet seniorskog prvenstva i reprezentacije BiH. Najveće zasluge za to imaju predsjednik Vico Zeljković, Ivan Beus i Samir Ćemalović”, zaključio je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak