Erko Jun stiže u Sarajevo na jubilarni 20. No Limit Fighting Network

0
Fena

Svjetski MMA borac Ermin Junuzović poznatiji kao 'Erko Jun', će se boriti u glavnom meču na jubilarnom 20. No Limit Fighting Networku, koji će biti održan 7. oktobra u Sarajevu.

Junuzović, nije samo izvanredan borac već je i inspiracija mnogima zbog svog nevjerojatnog puta do uspjeha. Kao dijete izbjeglica iz Janje, započeo je svoj "novi život" u Antwerpenu (Belgija) noseći sa sobom teret izazova i neizvjesnosti.

Njegova borba i odanost sportu i vlastitom snu dovele su ga do toga da postane jedan od najpoznatijih boraca na svjetskoj MMA sceni.

Podcast S Armom: Razgovor o mentalnom zdravlju novinara s Borkom Rudić i prof. dr. Mirnom Marković

Organizator No Limit Fighting Network Dževad Poturak je kazao da Erko Jun nije samo borac, "on je simbol snage, izdržljivosti i volje za uspjehom. Njegova priča nas inspirira i podsjeća na to da ništa nije nemoguće kada imate strast i predanost".

Događaj će biti poseban ne samo zbog Erkove borbene vještine već i zbog činjenice da će to biti njegova prva borba u Bosni i Hercegovini, državi iz koje potiče.

FOTO: Screenshot: Erko Jun savladao Popeka nokautom u drugoj rundi

Sarajevo će biti domaćin ovom borilačkom spektaklu, gdje će publika imati priliku da podrži Erka Juna i svjedoči njegovoj borbi za pobjedu.

No Limit Fighting Network obećava spektakularne borbe, uzbudljivu atmosferu i nezaboravne trenutke. Ljubitelji borilačkih sportova imati će priliku uživati u borbi kada, Erko Jun, Bosanac stupi u ring i pokaže svoj izvanredan talent, saopćili su organizatori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak