Žestoke kritike na račun Ibrahimovića: 'On je najveće razočarenje, bolji je kao influenser'

1
Radiosarajevo.ba
Žestoke kritike na račun Ibrahimovića: 'On je najveće razočarenje, bolji je kao influenser'

Zlatan Ibrahimović se priključio RedBird-u i AC Milanu krajem prošle godine, a nakon što je šest mjeseci pratio rad menadžmenta, preuzeo je više odgovornosti. Međutim, za Šveđanina dosad nije bilo sjajno, kako navodi Andrea Longoni.

Ibrahimović je sve glasniji u svojoj ulozi, preuzimajući konferencije za štampu za nove igrače, a Gerry Cardinale je ranije jasno stavio do znanja da je Šveđanin njegova desna ruka. Međutim, s jednim bodom iz dvije utakmice, početak sezone je bio težak.

Na svom Twitter nalogu, analitičar Andrea Longoni podijelio je svoje mišljenje o situaciji i naveo da je Ibrahimović najveće razočaranje u svemu ovome. Puno riječi i malo akcije od bivšeg napadača.

I Dodik se uključio u raspravu o Severini, pa udario na Konakovića: "Neka pjevaju jedno drugom"

"Ibra je najveće razočaranje. Nastavlja sa svojim sloganima (koji su već isluženi). Ne shvata da je već iscrpio kredite iz svoje velike fudbalske prošlosti. Kao direktor, ima iskustvo pripravnika. Bolji je kao influenser. Do sada je polovičan neuspjeh, ispunjen samim sobom," piše Longoni.

Utakmica protiv Lazija sljedeće sedmice sada je ključna za Milan, ali njihov rekord protiv Biancocelestija na Olimpiku nije bio sjajan u posljednjim godinama. Pobjedili su u posljednjem meču tamo, ali se mnogo toga promijenilo otada, piše Sempre Milan, jedna od najpopularnijih navijača AC Milana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak