Vladavić: S Misketom će nam biti lakše

Radiosarajevo.ba
Vladavić: S Misketom će nam biti lakše

Igrač Red Bull Salzburga Admir Vladavić odlično je odigrao svoju ulogu u Erevanu, a pred važnu utakmicu protiv Turske zrači optimizmom, a dobra igra protiv Armenaca vjerojatno će mu osigurati nastup u prvoj postavi i sutra na Bilinom Polju.

"To će odlučiti selektor. Bitno je da pobjedimo, a svejedno je ko će igrati. Spreman sam i uradit ću sve što selektor bude tražio od mene. Mislim da ne treba napominjati da nas očekuje teška utakmica. Znamo šta nas čeka i kakav protivnik će biti protiv nas", rekao je Vladavić u razgovoru za Avaz i dodao kako se tim ne smije opuštati ni na trenutak.

"Dobili smo informacije da će im faliti nekoliko igrača, ali to nas ne smije zavarati. Sve je u našim rukama. Moramo odigrati najbolje što možemo. Nema druge. Trebamo dati više od realnih mogućnosti kako bi došli do željeznog rezultata"

Protiv Turske se u sastav vraća Zvjezdan Misimović, a atmosfera pred utakmicu u ekipi je odlična.

"Dobri smo, dobri. Imamo odličan napad. Pokazat ćemo da nismo slučajno drugi i do kraja kvalifikacija ćemo ostati na ovoj poziciji. Vraća nam se i Misimović. On je ključni igrač za nas. Njegovo prisustvo u timu je od nevjerovatne važnosti", smatra Vladavić.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak