Vico Zeljković ponudio pomoć pogođenima u poplavama: "Neka znaju da nisu sami"

1
Radiosarajevo.ba
Vico Zeljković ponudio pomoć pogođenima u poplavama: "Neka znaju da nisu sami"

Predsjednik Nogometnog saveza BiH, Vico Zeljković, oglasio se povodom katastrofalnih poplava koje su jutros pogodile BiH.

Pritom je ponudio pomoć na svaki mogući način.

Njegovo saopćenje prenosimo u cijelosti.

Nermin Bise: 'Scene koje gledate u SF filmovima su blaga verzija. Ponestaje mi riječi'

"Sa žalom i tugom primio sam vijest o katastrofalnim poplavama koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Želim izraziti najdublje saučešće porodicama nastradalih i uputiti riječi utjehe svima koji su izgubili svoje najmilije, kao i onima koji se sada suočavaju sa ogromnim materijalnim gubicima.

Naknadna odluka Saveza: Odgođene sve utakmice 10. kola Premijer lige BiH

N/FS BiH i FSRS stoje uz sve pogođene ovom tragedijom i spremni su pružiti podršku i pomoć na svaki mogući način. Ovo je vrijeme kada moramo pokazati solidarnost i jedinstvo, ne samo kao fudbalska zajednica, već kao građani koji su tu jedni za druge u najtežim trenucima.

Uvjeren sam da ćemo zajedničkim snagama, uz podršku šire zajednice i svih koji žele pomoći, uspjeti prevazići ovu tešku situaciju i započeti proces obnove. Još jednom izražavam iskreno saučešće i poručujem da smo spremni pomoći gdje god je potrebno. Neka svi koji su pogođeni ovom nesrećom znaju da nisu sami u ovom teškom trenutku", poručio je Zeljković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak