Veliko pojačanje: Na Grbavicu stigao Daniel Stojanović

Radiosarajevo.ba
Dosadašnji fudbaler aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine HŠK Zrinjski, Danijel Stojanović, potpisao je jednoipogodišnji ugovor s FK Željezničar.

Stojanović, koji pokriva poziciju lijevog beka, stigao je iz Zrinjskog u čijem dresu je odigrao 107 utakmica, postigao sedam golova i upisao dodao 12 asistencija. On će se već danas priključiti Željinoj ekipi na pripremama u Međugorju.

"Dogovor s Željom postignut je u vrlo kratkom vremenu. Sportski direktor Aldin Čenan i ljudi u upravi su pokazali ozbiljnost i iskrenost što mi je jako važno gdje god da sam dosada igrao. Mislim da Željezničar može puno postići u nastavku prvenstva. Neću puno obećavati riječima, nego jedva čekam da izađem na teren", kazao je Stojanović.

"Pregovori su prošli korektno i brzo. Danijel je karakteran fudbaler i čovjek, pravi primjer pobjednika na terenu. Došao je u Želju da pojača konkurenciju na lijevoj strani. Naš cilj je da imamo 18 pojednako kvalitetnih igrača", rekao je Aldin Čenan, sportski direktor FK Željezničar.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak