Pojavio se snimak na kojem se vidi kako je Sinišu Mihajlovića napao njegov igrač

Radiosarajevo.ba
Pojavio se snimak na kojem se vidi kako je Sinišu Mihajlovića napao njegov igrač

Sukob između Siniše Mihajlovića i Garija Medela, tokom meča Lece - Bolonja, bio je glavna tema skoro svih svjetskih medija u nedjelju.

Dan kasnije “isplivao” je i snimak svađe trenera i veziste Bolonje koji je iz čista mira krenuo na Mihajlovića koji je nekoliko trenutaka ranije ušao na teren da ga zaštiti isključenja, piše Telegraf.rs.

Veliki skandal u Seriji A: Sinišu Mihajlovića napao njegov igrač!

Ono za šta se najprije mislilo da je bezazlena svađa na utakmici italijanske Serie A dva igrača na utakmici Lecce i Bologne, koju je prekinuo Siniša Mihajlović, ipak je mnogo više od toga. Panagiotis Tachsidis iz Leccea i Gary Medel iz Bologne ušli su u žestok okršaj u 41.

Medel i Mihajlović su se žustro svađali i do poluvremena, zatim i po ulasku u tunel, da bi u svlačionici sve razjasnili jedan drugom.

“Nisu se razumjeli na terenu. Unutar svlačionice su objasnili neke stvari jedan drugom i rukovali su se”, rekao je Rikardo Orsolini, napadač Bolonje, poslije meča.

Medel je igrao potom svih 90 minuta, a Bolonja je slavila rezultatom 3:2.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak