Velež nakon debakla: Klub je na tribinama ostvario još jednu pobjedu u nizu

1
Radiosarajevo.ba
Velež nakon debakla: Klub je na tribinama ostvario još jednu pobjedu u nizu

Mostarski premijerligaš je razočarao nastupom u kvalifikacijama za UEFA Konferencijsku ligu, Velež je pretrpio visok poraz u Andori što je naišlo na osudu bh. fudbalske javnosti. No, iz mostarske ekipe su se oglasili i zahvalili se onima koji nisu razočarali, a to su njihovi vjerni navijači – Red Army.

"Iako momci na terenu nisu uspjeli i onome čemu smo se svi nadali, a to je zasigurno prolazak u narednu rundu evropskog takmičenja, Klub je na tribinama ostvario još jednu pobjedu u nizu.

Red Army, najvjerniji navijači, učinili su nas u klubu još jednom ponosnima. Svojom gromoglasnom podrškom od prvog do posljednjeg minuta susreta predstavili su, ne samo Klub, već i grad Mostar i domovinu Bosnu i Hercegovinu, u najsjajnijem svjetlu.

Nicole Kidman rijetko govori o Tom Cruiseu: Na godišnjicu njihovog filma, komentarisala bivšeg muža

Strast, vjernost i ljubav naših navijača, neprocjenjivi su i istinska su snaga i putokaz koji nas u dobrim i u lošim vremenima drži budnim i fokusiranim da nastavimo dalje, snažnije, posvećenije, a sve u zajedničkom cilju jačanja naše prve i jedine ljubavi", navodi se u saopštenju kluba iz Mostara.

Rođeni naredni meč igraju 3. augusta na startu nove sezone Premijer lige, a za protivnika će imati ekipu Borca iz Banja Luke.

[facebook]https://radiosarajevo.ba/sport/nogomet/fk-velez-se-oglasio-nakon-historijske-bruke-ovo-niko-nije-mogao-ocekivati/553991[/facebook]

Podsjetimo, Velež je u četvrtak sramotno eliminisan od Inter Escaldesa u prvom kolu kvalifikacija za UEFA Evropsku konferencijsku ligu.

Mostarski “Rođeni” su poraženi na gostovanju s visokih 5:1 te su s ukupnih 2:6 završili dvomeč sa Andorcima, piše SCsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak