Vapaj zvijezde Napolija: 'Pratili su me mjesec dana. Nikad se više ovdje neću osjećati sigurno'

0
Radiosarajevo.ba
Vapaj zvijezde Napolija: 'Pratili su me mjesec dana. Nikad se više ovdje neću osjećati sigurno'

Odbrambeni igrač Napolija, Juan Jesus, obratio se društvenim mrežama kako bi izrazio svoj gnev i strah nakon što su mu provalili u auto u pokušaju krađe, tvrdeći da se nikada više neće osjećati sigurno u gradu.

Italo-Brazilski fudbaler objavio je video na svom Instagram profilu koji prikazuje razbijeno zadnje staklo i unutrašnjost vozila, koja je očigledno bila u neredu nakon što je neko pokušao da je pretraži.

Juan Jesus: "Nikada više neću osjećati sigurnost" u Napulju. Tekst koji prati snimak rekao je da je pokušaj krađe uslijedio nakon što je igrač bio "praćen" mjesec dana: "Nema sigurnosti," napisao je igrač.

Kiss the Future: Dokumentarac o opsadi Sarajeva borit će se za nominaciju za Grammy!

"Poslije skoro mjesec dana praćenja, danas su pokušali da mi ukradu auto. Kakav loš osjećaj, povraća mi se!"

Juan Jesus je objavio i drugi Instagram story objašnjavajući zašto se više ne može osjećati sigurno u Napulju.

"Ono što se desilo večeras je samo šlag na tortu, u toku mjesec dana našao sam čak pet air tagova (geo-tracker) unutar svog auta. I samo znajući da ti zločinci znaju gdje živim, ne donosi mi mir. Nažalost, nikada više neću osjećati sigurnost u tako prelijepom gradu", rekao je Juan Jesus.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak