Spahić u svlačionici pao u nesvijest

Radiosarajevo.ba
Spahić u svlačionici pao u nesvijest

Nakon što nije mogao nastaviti utakmicu naš kapiten krenuo je u svlačionicu a tamo je iznenada izgubio svijest.

Fuad Kečo ekonom naše reprezentacije te doktor Jerlagić su ga na vrijeme vidjeli i pružili mu pomoć nakon čega je naš kapiten prebačen u Bolnicu.
Na sreću nije u pitanju ništa opasno pa se Spahić nada da bi i pored povrede mogao biti spreman za utakmicu u Zenici mada prognoze doktora nisu baš optimistične.

Nevjerojatno kakvo srce ima naš Spahić. Pa on je mogao umrijeti na terenu. Spahić je najbolji primjer kako se bori za dres svoje zemlje. Duša me zaboljela kada sam ga vidio u kolicima, prokomentarisao je Ćiro Blažević.

Kad se sjetio pobjede zaboravio bi na bol

Prve prognoze su bile strašne.
I meni je bilo teško, boljelo me sve, ali kad god sam osjetio bol, sjetio sam se rezultata i naše pobjede i odmah bi zaboravio na bol. Iako su male šanse da nastupim, sve je moguće. Ne dam se, želim biti sa svojim suigračima. Bilino polje je moj stadion, tamo nas publika nosi do pobjede. Ako me danas pitaš mogu li; odgovor je ne, međutim, ako sutra bude bolje, eto mene uz moje suigrače i prijatelje', izjavio je za San Emir Spahić.

Poželimo našem kapitenu što brži oporavak i povratak na teren.

Sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak