Redžepagić: Ništa od prelaska Džeke u Sevillu

Radiosarajevo.ba
Redžepagić: Ništa od prelaska Džeke u Sevillu

Španski sportski dnevnik Marca objavila je da je Sevilla spremna poslati ponudu njemačkom prvaku Wolfsburgu za bh. reprezentativca Edina Džeku u sljedećem zimskom prijelaznom roku.

Međutim, 23-godišnji Džeko, koji je zabio 37 golova u 66 prvenstvenih utakmica u dresu Wolfsburga, te 12 pogodaka u 18 nastupa za Bosnu i Hercegovinu, tvrdi da nije upoznat sa zanimanjem Seville, te da ne može sada razmišljati o prelasku u neki drugi klub jer je sezona tek počela, a slično razmišlja i njegov menadžer.

"Džeko ostaje u Wolfsburgu do kraja ove sezone i trenutno ne razmišlja o Sevilli i transferu. Od toga više nema ništa. Slijede obaveze u Bundesligi, Ligi prvaka i reprezentaciji BiH", rekao je Irfan Redžepagić za Nezavisne novine.

Redžepagić je dodao da je Sevilla još u prošlom prelaznom roku bila prvi klub s kojim su pregovarali oko prelaska Edina Džeke iz Wolfsburga, ali kao što je poznato transfer nije realiziran.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak