Poznati nogometaš se razvodi od trudne žene: Nećete vjerovati koliku je alimentaciju ponudio

0
Radiosarajevo.ba
Poznati nogometaš se razvodi od trudne žene: Nećete vjerovati koliku je alimentaciju ponudio

Portugalski reprezentativac i igrač Bayerna Joao Palhinha ima jako puno posla van terena, a razlog za to je propast njegovog braka sa Patricijom Palhares.

Brak je pukao između njih dvoje tokom Patricijne trudnoće, a sudski spor između njih dvoje doveo je do javnih kritika nogometašu. Mnogi govore da je on jako škrt, naročito kad dođe do njegove supruge i djeteta koje već ima sa njom. 

Ovo naglašava da je u fokusu javnosti njihov sin Joao Maria koji se rodio prije dvije godine. Dio ljudi koji čuva stranu Joaove supruge naglašava činjenicu da je on za alimentaciju suprugi ponudio 1000 KM mjesečno iako je njegova zarada skoro milionska na mjesečnom nivou. Naglašavamo da je došla jedna poprilično oštra kritika iz izvora koji je blizak paru. 

Ubjediva pobjeda Bordo tima: Sarajevo nadigralo Velež i nastavilo utrku za titulu

"Bili smo šokirani da nogometaš koji zarađuje ogroman novac može ponuditi ovako nisku alimentaciju, naročito kada majka ne zna kada će opet moći početi raditi", navodi izvor koji je blizak paru. 

"Nije to sjelo dobro jer svaki roditelj želi da njegovo dijete stoji što bolje u financijskom smislu, a ja poznajem roditelje koji daju puno više iako zarađuju značajno manje od nogometaša", naglasio je izvor ne znajući šta 29-godišnji nogometaš nudi za svog sina. 

Novac je bio ozbiljna prepreka za ovo dvoje ljudi, ali to sve kako bi Palhinha  redovno viđao sina. To bi se izvelo tako da dvogodišnje dijete ide u Njemačku svake dvije sedmice kako bi provodio vrijeme sa svojim ocem koji je igrač Bayerna. 

Ovaj igrač je imao 33 nastupa za portugalsku reprezentaciju, ali on sada pored terena ima velikih problema što se tiče porodice. Pored razvoda, ima pritisak i od strane kluba jer nema puno minuta nastupa ove sezone

U Bayern je došao nedavno iz engleskog Fulhama, a odšteta koja je plaćena za odvođenje ovog odbrambenog igrača je koštala oko 100 miliona KM. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak