Pogba zadobio povredu koljena po dolasku u Juventus

0
AA
Pogba zadobio povredu koljena po dolasku u Juventus

Francuski vezista Paul Pogba (29) doživio je povredu koljena nekoliko sedmica nakon dolaska u Juventus, saopćio je u ponedjeljak italijanski fudbalski klub, prenosi AA.

"Nakon što se požalio na bol u desnom koljenu, Paul Pogba je podvrgnut radiološkim pregledima koji su otkrili leziju meniskusa", navodi se u saopćenju Juventusa.

Juventus je saopćio da će Francuz "proći specijalističke ortopedske konsultacije" za nekoliko sati kako bi nastavio liječenje, tako da 29-godišnjak neće s timom otputovati u Dallas u Texasu.

Mirza Ganić kandidat SDA za gradonačelnika Visokog

Paul Pogba krajem juna napušta Manchester United

Torinski klub je trenutno na predsezonskoj turneji po Sjedinjenim Američkim Državama (SAD).

Juventus je potvrdio da će iz Kalifornije krenuti u Teksas, gdje će u utorak odigrati prijateljsku utakmicu protiv španske Barcelone.

Francuski vezista Paul Pogba vratio se ovog ljeta u italijanski fudbalski klub Juventus nakon što je napustio Manchester United kao slobodan igrač.

Pogba je dres slavnog italijanskog kluba nosio i od 2012. do 2016. godine. S Juventusom je osvojio čak osam trofeja, a onda ga je United kupio za tada rekordnih 105 miliona eura.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak