Perišić se oglasio nakon izbacivanja iz ekipe Hajduka: Evo šta je poručio

0
Radiosarajevo.ba

Poljud je u subotu potresla vijest da je trener Hajduka, legendarni Gennaro Gattuso odstranio reprezentativca Ivana Perišića iz prve momčadi zbog nediscipline. Lijevo krilo neće otputovati na utakmicu s Lokomotivom.

Vijest dolazi nakon što je Italijan već ranije iz sastava Hajduka izbacio Emira Sahitija zbog kašnjenja na jedan timski sastanak.

Hrvatski reprezentativac se na svom Instagramu oglasio prvi put nakon što je vijest o njegovom izbacivanju iz momčadi izašla u javnost.

Konaković: Sarajevo ruši sve turističke rekorde. Sjećate li se koalicije Petak 13 i kupovine kioska?

"Danas je važna utakmica i ne pada mi na pamet remetit momcima i klubu mir tako da skrećem pažnju na sebe. Sritno ciloj ekipi, a o onome što se dogodilo možemo nakon toga. HŽV", napisao je Perišić na Instagram profilu.

Perišić je u novoj sezoni odigrao sve utakmice, ali je samo jednu krenuo od početka.

Podsjetimo, u Perišićevom ugovoru s Hajdukom je navedena mogućnost da od 29. augusta pa do kraja ljetnog prijelaznog roka može napustiti Hajduk za 200.000 eura (391.160 KM).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak