Paulo Dybala: Svako bi želio igrati s Pjanićem

Radiosarajevo.ba
Paulo Dybala: Svako bi želio igrati s Pjanićem
Napadač prvaka Italije Juventusa Paulo Dybala izjavio je da mu je za narednu sezonu cilj postići najmanje 20 pogodaka, istovremeno pohvalivši bh. reprezentativca Miralema Pjanića koji je nedavno stigao u "Staru damu".

Igrači Juventusa se trenutno nalaze na predsezonskoj turneji u Australiji gdje će odigrati nekoliko testnih utakmica.

"Ovdje je malo hladnije nego u Torinu, što je dobro ali način treninga se nije promijenio. Moramo zaboraviti šta smo postigli prošle godine jer to sada nije bitno, moramo misliti na buduće ciljeve", rekao je 22-godišnji Argentinac.

Na novinarsko pitanje čemu se nada nakon 19 postignutih golova prošle sezone u prvenstvu, Dybala je odgovorio da mu je cilj postići najmanje 20.

Jedno od pojačanja Juventusa ove sezone bit će i bh. nogometaš Miralem Pjanić, koji je u Torino došao iz Rome za 32 miliona eura, a Dybala je imao riječi hvale za svog novog saigrača.

"Miralem je sjajan igrač, ima odlične tehničke osobine. Svaki igrač bi želio igrati s njim", zaključio je napadač, prenosi Football-Italia.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak