Oglasio se Nogometni savez BiH povodom poplava: "Spremni smo pomoći"

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Nogometni savez BiH povodom poplava: "Spremni smo pomoći"

Nogometni savez Bosne i Hercegovine oglasio se povodom poplava koje su pogodile našu zemlju i ponudio pomoć.

Njihovo saopćenje prenosimo u cijelosti.

"Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine izražava duboko saučešće porodicama svih koji su izgubili svoje voljene u katastrofalnim poplavama koje su danas pogodile našu zemlju. Sa bolom i tugom pratimo vijesti o broju žrtava i razarajućim posljedicama koje su zahvatile brojne zajednice.

Amra Jahić podijelila detalje dramatičnog spašavanja: 'Uzela sam dijete i plivala do munare'

NS/FS BiH stoji na raspolaganju svima koji su pogođeni ovom tragedijom i pruža podršku u ovim teškim trenucima. Naš Savez, zajedno sa sportskom zajednicom, spreman je pomoći u sanaciji šteta i pružanju neophodne pomoći svim ugroženim stanovnicima. Solidarni smo sa svim građanima Bosne i Hercegovine, a posebno sa onima koji su najviše pogođeni ovim prirodnim

U ovim trenucima važno je da ostanemo jedinstveni i da zajedno, kroz zajednički napor i podršku, pomognemo obnovi pogođenih područja i vratimo normalan život tamo gdje je najteže.

NS/FS BiH poziva sve članove naše sportske zajednice da, u skladu sa svojim mogućnostima, pruže podršku ugroženima, te pokažu solidarnost i zajedništvo”; navodi se u saopćenju N/FS BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak