Odović ponovo na klupi Slavije

Radiosarajevo.ba
Odović ponovo na klupi Slavije

FOTO: fotoservis.info

Milomir Odović je novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Slavija, odlučeno je na sastanku Upravnog odbora osvajača Kupa BiH.

Odović, koji je radio s mlađim kategorijama kluba iz Istočnog Sarajeva, zamijenio je Zorana Erbeza, koji je ovu funkciju napustio "iz moralnih razloga", nakon poraza od Borca na domaćem terenu. Erbez će biti raspoređen na novo radno mjesto u klubu iz Istočnog Sarajeva, navodi se u saopćenju Slavije.

Vezano: Smjene na klupi Zvijezde i Slavije

"Spreman sam i pun energije da se uhvatim ukoštac s novim izazovima koje donosi mjesto trenera Slavije. Slavija ima kvalitet da zauzme svoje mjesto u vrhu Premijer lige BiH bez obzira na razne okolnosti i odlazak nekoliko igrača. Sigurno je da je ekipi potreban pozitivan šok poslije svega. Poslije svega dolazi do određenog zasićenja. Mislim da neće biti problema jer poznajem većinu fudbalera i njihove mogućnosti. Potpuno sam spreman sam da odgovorim svim zahtjevima u Slaviji. Moram da kažem da je i moj prethodnih Erbez uradio mnogo za klub, posebno na međunarodnoj sceni", rekao je Odović za Glas Srpske.

Ppodsjetimo, Odović je već ranije vodio Slaviju koja je u sezoni 2006/07 završila na trećem mjestu.

Odović će na klupi Slavije debitovati u subotu protiv Slobode u Tuzli.

radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak