Navijači Sheffielda Ahmedhodžiću priredili nezaboravne scene. Bosanci odgovorili brojnim komentarima

5
Radiosarajevo.ba
Navijači Sheffielda Ahmedhodžiću priredili nezaboravne scene. Bosanci odgovorili brojnim komentarima

Doskorašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić u petak, 13. septembra, odigrao je fenomenalnu utakmicu nakon što je objavio da napušta Zmajeve. 

Njegov Sheffield United je slavio sa 0-2 na gostovanju kod Hulla i potvrdio da će se već ove godine boriti za povratak u engleski Premiership. Bila je ovo izuzetno važna utakmica i za Anela Ahmedhodžića, koji je samo nekoliko dana po napuštanju reprezentacije zbog povrede odigrao fenomenalnu utakmicu za svoj tim.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine je bio tema medija i na Otoku, pa se o cijeloj drami koja se odvijala unutar njegove porodice i reprezentacije dobro upoznala i navijačka baza popularnih oštrica.

AJB DOC | Kritika Mirze Skenderagića: O otimanju zemlje, o otimanju suza

Nakon utakmice u Hullu dobio je ovacije koje će pamtiti do kraja života. Ahmedhodžića su pozvali pred gostujući sektor i dugo pjevali pjesme u njegovu čast.

Izraz lica mladog defanzivca dovoljno govori koliko mu je značila podrška pristalica njegovog kluba u ovom, za njega teškom, trenutku.

Ipak, navijači naše reprezentacije mu nisu zaboravili potez koji smatraju za izdaju pa su zasuli oficijelnu stranicu Sheffielda komentarima.

"Pitao bi vas da li bi ovako podržavali Bellinghama, da igra redovno za Real, a da glumi povredu kada treba igrati za Englesku.

Dobro trči za nekoga ko je povrijeđen.

Čovjek bez domovine je vječni stranac, bez identiteta.

Za novac igra. Za svoju zemlju je druga priča", samo su neki od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak