Mlade bh. reprezentativce Englezi mogu gledati za samo jednu funtu

Anadolija
Mlade bh. reprezentativce Englezi mogu gledati za samo jednu funtu
Ulaznica za utakmicu kvalifikacija mladih reprezentacija za Evropsko prvenstvo 2017. godine Engleska - Bosna i Hercegovina koštat će samo jednu funtu, odnosno 2,25 maraka, saopšteno je iz Fudbalskog saveza Engleske (FA).

Meč će se igrati 11. oktobra na stadionu ”Bescot” u Walsallu sa početkom u 16 sati, umjesto prvobitno planiranog termina od 18.45. Upravo pomjeranje termina odigravanja utakmice razlog je što su se u FA odlučili za simboličnu cijenu ulaznica.

Satnica susreta je naknadno određena na zahtjev Evropske fudbalske asocijacije (UEFA), da bi se oba duela posljednjeg kola u grupi 9 kvalifikacija za EP igrala u istom terminu radi regularnosti takmičenja.

I utakmica Kazahstan - Norveška igrat će se 11. oktobra od 16 sati po srednjoevropskom vremenu.

Do kraja kvalifikacija 6. oktobra Kazahstan će ugostiti Englesku (17 sati), a dan kasnije Norveška će biti domaćin Švicarskoj.

Na tabeli grupe 9 Engleska je prva sa 14 bodova, dva boda više od Švicarske i četiri u odnosu na Norvešku. Kazahstan je sakupio četiri boda, dok je BiH posljednja sa tri.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak