Luka Modrić stigao u Mostar: 'Posebno mjesto u mom srcu'

0
Radiosarajevo.ba
Luka Modrić stigao u Mostar: 'Posebno mjesto u mom srcu'

Kapiten hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić vratio se u grad Mostar u kojem je počela njegova velika seniorska karijera. 

Luka Modrić je u Mostar stigao na premijeru dokumentarnog filma Hrvatski športski klub Zrinjski – Priča o ponosu. Osim kapitena u Mostar su stigli izbornik Vatrenih Zlatko Dalić, legenda Hajduka Blaž Slišković te predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Igrač Real Madrida nikad nije skrivao koliko mu je u profesionalnom razvoju značio Mostar. Tamo je Modrić započeo svoju seniorsku karijeru u dresu Zrinjskog. Modrić nikad nije zaboravio svoj prvi klub pa im često na društvenim mrežama zna čestitati na sportskim uspjesima u domaćem prvenstvu i europskim utakmicama.

Muslimani danas obilježavaju Dan ašure: Znate li kako napraviti 'najstariji desert na svijetu'?

"Zrinjski kao klub i Mostar kao grad imaju posebno mjesto u mom srcu. Tu su moji prvi seniorski koraci koje sam napravio i postao profesionalni nogometaš. Klub je stvarno puno narastao, igra europske utakmice, osvojio je već i dosta titula pa sam sretan zbog rezultata Zrinjskog i uspjeha kluba", rekao je Modrić u najavi premijere dokumentarnog filma.

Podsjetimo, Modrić je prve nogometne korake napravio u Zadru odakle je otišao u Dinamo koji ga je prvo posudio u Zrinjski i Inter iz Zaprešića.

Po povratku u Dinamo Modrić postaje motor momčadi te 2008. godine potpisuje za engleski Tottenham, a potom 2012. godine i za Real Madrid gdje igra i danas. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak