Jedan od najboljih hrvatskih fudbalera došao u Međugorje

1
Radiosarajevo.ba

Reprezentativnu pauzu i predivan jesenji dan, s proljetnim temperaturama, jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena, a trenutno igrač splitskog Hajduka, Ivan Rakitić, odlučio je ponovo iskoristiti za dolazak u Hercegovinu, tačnije u Međugorje.

Ovo je jedna od omiljenijih Rakitićevih destinacija, u koju je stigao po treći put otkako igra za Hajduk.

S krunicom u rukama i društvu supruge Raquel Mauri, Rakitić se kratko zadržao u razgovoru s lokalcima, kupio si nešto za uspomenu, a onda krenuo u molitvi ka kipu Kraljice Mira, piše Hercegovina.info.

Hamdija Spahić: 'Danas su tri inspekcije došle u Fudbalski savez Kantona Sarajevo'

Brojni su ga zaustavljali, zamolili za fotografiju. Sve je sa smješkom prihvatio, za svakoga izdvojio po neku minutu za razgovor.

"Volimo doći ovdje i stigli smo ponovno pomoliti se. Sada smo u Splitu, blizu smo i tu nam je jako lijepo", kazao je kratko Rakitić za Hercegovina.info, krećući ka vrhu Brda ukazanja.

Podsjećaju da je Ivan Rakitić posljednji put u Međugorju bio u augustu, a uz njega i suprugu tada su bile i njihove dvije djevojčice.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak