Nevjerojatan plan Ronalda s vlastitim sinom: "Ne mogu zamisliti pritisak koji to dijete ima"

0
Radiosarajevo.ba

Slavni rumunski nogometaš Adrian Mutu u maju je posjetio Cristiana Ronalda u Saudijskoj Arabiji, ispunivši želju svom sedmogodišnjem sinu, a sada je otkrio što Portugalac smjera u završnici karijere.

Bivši igrač Intera, Chelseaja, Juventusa i Fiorentine gostovao je kod Ronalda, a za rumunske medije progovorio je o tom susretu i, praktički, dao ekskluzivnu informaciju.

Naime, kako kaže Rumun, legendarna "sedmica" želi zaigrati - sa sinom.

UŽIVO | Poplave u BiH 2024: Osigurani antibiotici i vakcine protiv tetanusa

"To je njegova prava motivacija. Želi odigrati službenu utakmicu sa svojim sinom, zato ne odustaje. Ipak, u Al-Nassru, to je moguće. Da je u drugom klubu, ne znam, recimo Real Madridu, bilo bi to puno teže. Međutim, smatram da nije nemoguće da igraju zajedno", rekao je Mutu za iAM SPORT.

Cristiano Ronaldo Junior rođen je 17. juna 2010. godine, što znači da je nedavno proslavio 14. rođendan, a trenutačno nastupa za mlađe uzraste Al-Nassra.

Utakmica Eura koja je razbjesnila naciju: Čak 350.000 ljudi potpisalo peticiju - ponovite taj susret

Izdvojili smo dio komentara s Reddita o Ronaldu i njegovu sinu:

"Ne mogu uopće zamisliti pritisak koji to dijete ima.","Ne, Juniore, ja ću izvesti slobodan udarac", "Sin mu ima 14 godina. Lamine Yamal igra za prve momčadi sa 16 godina. Što znači da će Cristiano morati igrati još barem dvije, tri godine", neki su od komentara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak