Ispunio obećanje: Jedan od junaka Španije nakon osvojenog Eura ofarbao kosu u crveno

1
Radiosarajevo.ba

Španski fudbalski reprezentativac Marc Cucurella ispunio je svoje obećanje i obojio kosu u crveno nakon što je Španija osvojila Europsko prvenstvo.

Bek Chelseaja, poznat po svojoj karakterističnoj frizuri, dao je javno obećanje dan prije finala Eura u intervjuu za Mundo Deportivo da će se ofarbati u crveno ako Španija osvoji naslov prvaka Europe.

Pet dana nakon što je Španija osvojila svoj četvrti naslov prvaka Europe, Cucurella je ispunio svoje obećanje i oduševio svoje pratioce na društvenim mrežama.

Užas u Beogradu: Iz šahta izvučena tijela dvojice muškaraca

Tokom Eura, Cucurella je imao izvanredno prvenstvo i bio jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova, osvojivši nagradu za najboljeg lijevog beka turnira.

Odigrao je šest od sedam utakmica, asistirao u finalu protiv Engleske, a posebno će biti zapamćen po incidentu u četvrtfinalu protiv Njemačke, kada je rukom zaustavio udarac Jamala Musiale u kaznenom prostoru, iako srećom za njega, penal nije dosuđen.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak