FK Velež se oglasio nakon historijske bruke: 'Ovo niko nije mogao očekivati'

1
Radiosarajevo.ba
FK Velež se oglasio nakon historijske bruke: 'Ovo niko nije mogao očekivati'

FK Velež je u četvrtak, 18. jula igrao uzvratnu utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige protiv Inter Escaladesa i zabilježio jedan od najsramotnijih rezultata u historiji bosanskohercegovačkog fudbala izgubivši sa 5:1 od predstavnika Andore.

U subotu, 20. jula, su rođeni objavili izvještaj utakmice, njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

"U uzvratnom meču prvog pretkola UEFA Evropa Konferencijske lige fudbaleri Veleža doživjeli su poraz od Inter Club d’Escaldesa rezultatom 5:1.

Dačić polupao lončiće: "Srbija neće poslati policajce u RS, jer Bošnjaci traže izgovor za sukob"

Iako se naš ovogodišnji protivnik i na Grbavici pokazao kao organizovana ekipa, niko iz našeg tima nije mogao očekivati ovako bolan poraz na gostovanju u Andori.

Svakako smo mislili da se izostanci i rovitost zbog povreda nekih bitnih karika iz prošle sezone neće značajnije osjetiti, ipak se ispostavilo da igra Rođenih nije izgledala onakva kakvu smo svi navikli gledati.

Iako iznenađujući i bolan, možda će ovaj poraz biti dobra lekcija za sve nas, te da ćemo još spremnije dočekati početak nove sezone WWin lige Bosne i Hercegovine", napisali su na Facebook stranici kluba, a kompletan izvještaj utakmice možete pročitativ OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak