Euforija na ulicama Zenice: Navijači nestrpljivo čekaju meč sa Njemačkom

2
Radiosarajevo.ba

U Zenici vlada prava navijačka euforija uoči velikog fudbalskog meča između Bosne i Hercegovine i Njemačke, koji počinje večeras u 20:45 sati. Samo nešto više od tri sata dijeli nas od početka utakmice, a ulice grada su ispunjene strastvenim navijačima, koji s nestrpljenjem iščekuju ovaj važan meč u okviru 3. kola Lige nacija.

Fotoreporter portala Radiosarajevo.ba zabilježio je brojne trenutke s ulica Zenice, gdje se okupljaju navijači "naoružani" rekvizitima, zastavama i transparentima.

Kafići u blizini stadiona su puni, a atmosfera je sjajna – čuje se muzika, pjesme i uzvici podrške našoj reprezentaciji.

Srbija i Turska sarađivat će u odbrambenoj industriji: Dodik 'uskočio' na ručak Vučiću i Erdoganu

Navijači su puni optimizma i vjere u svoje igrače, a mnogi od njih su se obukli u nacionalne boje, želeći pokazati svoju ljubav prema domovini. Očekuje se da će stadion "Bilino polje" biti ispunjen do posljednjeg mjesta, s obzirom da su karte rasprodane, a podrška s tribina će sigurno biti ključna za Zmajeve.

Utakmica protiv Njemačke predstavlja veliki izazov, ali i priliku za našu reprezentaciju da pokaže svoj kvalitet. 

Utakmica počinje u 20:45 sati, a svi ljubitelji nogometa imaju priliku pratiti je putem BHT-a i MyTV-a, kao i našeg tekstualnog prijenosa uživo na portalu Radiosarajevo.ba.

Pripremite se za uzbudljivo veče i pratite kako naši Zmajevi daju sve od sebe na terenu.

Glasajte u našoj anketi:

/ Anketa

Koliko će nogometni Zmajevi osvojiti bodova u naredna dva susreta Lige nacija?

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak