Eto'o i 40 miliona eura za Ibrahimovića?

Radiosarajevo.ba
Eto'o i 40 miliona eura za Ibrahimovića?

Kako pišu španjolski mediji, u nogometnom svijetu na pomolu su novi veliki transferi. Zlatan Ibrahimović je novi napadač Barcelone, a Samuel Eto'o od sljedeće sezone bit će član Intera, javili su sa Pirinejskog poluostrva.

Vijest je objavio Catalunya Radio koji tvrdi da su predsjednik Barcelone Joan Laporta i Intera Massimo Moratti sve detalje dogovorili u petak ujutro te se još samo čeka da i spomenuti igrači pristanu.

U trampi je bolje prošao talijanski prvak, jer kako tvrde španski novinari, Nerazzurri su uz kamerunskog golgetera dobili navodno i 40 miliona eura te bjeloruskog veznjaka Aleksandera Hleba na jednogodišnju posudbu.

Ibrahimović je i ranije pokazivao želju za odlaskom na Nou Camp, a Samuel Eto'o dao je čelnicima zeleno svjetlo za pregovore jer hoće igrati za Josea Mourinha. Kao eventualna destinacija za Kamerunca spominjala su se oba tima iz Manchestera.

tportal.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak