Drama u Hrvatskoj: Nestao nogometaš, policija na nogama, u toku potraga

0
Radiosarajevo.ba
Drama u Hrvatskoj: Nestao nogometaš, policija na nogama, u toku potraga

Igrač nogometnog kluba Gorica Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. augusta, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag, objavili su iz hrvatskog prvoligaša.

"Naš igrač Abdullah Talal Hameed krenuo je u ponedjeljak, 21. kolovoza, iz Budimpešte u Veliku Goricu i od tada mu se gubi svaki trag.

Nestanak je prijavljen mađarskoj policiji, a porodica i HNK Gorica mole sve koji imaju bilo kakve informacije o Hameedu, da se jave u najbližu policijsku postaju ili Klub. Igrač vozi bijeli Porsche Taycan švedskih registarskih oznaka", saopštio je klub na svom X.com nalogu.

Egipat se pridružuje južnoafričkoj tužbi za genocid protiv Izraela

Stigao je u Goricu iz redova mađarskog prvoligaša Zalaegerszega, prije dvije su ga sedmice predstavili u Turopolju. Riječ je o iračkom nogometašu koji ima švedsko državljanstvo.

"Sretan sam što je sve napokon finalizirano. Motiviran sam za nastupe u novom klubu. Cilj mi je dokazati se u ovom klubu, dokazati se navijačima Gorice i naravno - pobjeđivati.

Španjolski stručnjak Pep Guardiola hitno operisan u Barceloni

Želim pomoći na bilo koji način, a što se tiče mojih ciljeva, želim se izboriti za mjesto u reprezentaciji i radujem se novim izazovima", rekao je na predstavljanju u novom klubu.

Odabrao je i broj 99, a kako kažu iz Gorice, trebao je doći na trening jučer u popodnevnim satima, ali nema mu traga ni glasa otkad je otišao iz stana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak