Ćiru brinu golmani

Radiosarajevo.ba
Ćiru brinu golmani

Selektor reprezentacije BiH Miroslav Blažević objavit će u srijedu imena igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo – s Estonijom i Španijom.

Blažević kaže da ga je proteklog vikenda obradovao Vedad Ibišević, koji je Herthi zabio tri pogotka, ali i da je zabrinut što niti jedan od naših golmana nije standardan u svojoj ekipi.

"Na Supića ne možemo računati, a Begović i Hasagić ne brane. To je jako loše za golmana. Ne znam ni sam šta da radim osim da se nadam da će do okupljanja bar jedan od njih dvojice braniti za svoje ekipe", rekao je Blažević za Dnevni avaz.

Forma bh. reprezentativaca je u usponu, a do Estonije može biti još bolja, smatra selektor.

"Ibišević me oduševio u nedjelju. Konačno ga je krenulo i to u kakvom stilu. Samo najveći majstori zabijaju onako. Tri udarca, tri gola i gotovo. Onda, Džeko i Misimović su briljirali isto. Dobro je znati da forma naših ključnih igrača raste pred ove važne utakmice. Vjerujem da će do okupljanja za meč sa Estonijom biti još bolja", dodao je Blažević.

sportin.ba/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak