Ćiro: Ljut sam na svoje igrače

Radiosarajevo.ba
Ćiro: Ljut sam na svoje igrače

Selektor reprezentacije BiH Mirosla Ćiri Blažević je rekao nakon sinoćnje pobjede nad Belgijom da je ljut na svoje igrače.

"Ja im rekao idemo po bod, a oni im zabiše četiri komada", komentirao je Ćiro poslije velike pobjede nad Belgijom u Gentu.

"Bojao sam se Belgije a na kraju smo ih dobili iako bi ja bio zadovoljan s bodom", otkrio je Ćiro i dodao kako je "ljut" na igrače jer su mu smjestili pobjedu, prenosi sportin.ba.

"Kada pogledate konačan rezultat mislite da je utakmica bila laka, ali smo imali sreće da smo postigli pogotke u važnim trenucima, što nam je dalo dodatnu snagu, a našeg protivnika uništilo" objasnio je Ćiro tajnu velike belgijskog trijumfa, ali odmah upozorio da u "revanšu" sa istim protivnikom već ove srijede u Zenici neće biti ni približno lako:

"U Zenici će nam biti teže, ali imamo vremena pripremiti se" uvjeren je selektor reprezentacije BiH.

Edin Džeko, strijelac prvog gola za BiH, također upozorava da sve sjajno napravljeno u Genku ne smije biti pokvareno opuštanjem za pet dana, ali ne skriva da će sa suigračima znati proslaviti jednu od najvećih pobjeda u povijesti nacionalne selekcije:

"Večeras ćemo se proveseliti, a već od sutra se okrećemo srijedi i utakmici u Zenici. Ne smijemo se opustiti, još je dosta posla pred nama. Učinili smo veliku stvar, ali bez potvrde u Zenici ova pobjeda neće vrijediti gotovo ništa".

radiosarajevo.ba


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak