Cijeli svijet na nogama: Ronaldo se vraća u Ligu prvaka i potpisuje za klub koji radi čuda?

6
Radiosarajevo.ba
Cijeli svijet na nogama: Ronaldo se vraća u Ligu prvaka i potpisuje za klub koji radi čuda?

Iako je već određeno vrijeme u poznim igračkim godinama, Cristiano Ronaldo prkosi svemu i ove godine je prosto nezaustavljiv pred protivničkim golom.

Portugalac neumoljivo trese mreže širom Saudijske Arabije u dresu Al-Nassra, a prijatelji koje je stekao tokom bogate karijere mogli bi ga vratiti u Evropu. Ili bar jedan od njih.

Naime, novinar Alhazza Mutab iz Riyada ekskluzivno prenosi kako je Xabi Alonso izrazio želju da napad njegovog tima od naredne sezone predvodi Cristiano Ronaldo.

Poslušajmo konačno struku o šumama i vodi: Spasimo budućnost na greškama iz prošlosti

Španski stručnjak jedne od najboljih europskih ekipa želi u pohodu na Ligu prvaka imati provjereno lice u napadu, a gore navedeni novinar ističe da je Bayerova uprava već primila zahtjev svog trenera.

Apotekari će od naredne sezone biti u samoj eliti klubova Starog kontinenta, pa Alonso očigledno želi čovjeka sa kojim je realno samo nebo granica i od kojeg ekipa može mnogo naučiti.

Alonso je nadomak epiloga koji će Leverkusenu donijeti nevjerovatan status i nema dileme kako je zaslužio ispunjenje bilo koje želje, pa makar to bila i potpis legendarnog Portugalca, javlja SportAM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (6)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak