Bivši igrač iz Premier lige otkrio kakvu je dramu doživio u vlastitom domu: ‘Užasno, to je ludnica'

0
Radiosarajevo.ba
Bivši igrač iz Premier lige otkrio kakvu je dramu doživio u vlastitom domu: ‘Užasno, to je ludnica'

Benik Afobe (30), koji igra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima za Hatta FC, prošle sedmice je optužio čistačicu da je iz njegove porodične kuće ukrala dragocjenosti u vrijednosti od oko 450.000 eura (900.000 KM).

Bivši napadač premierligaških klubova Bournemoutha (bivši saigrač našeg Asmira begovića) i Wolvesa tvrdio je da se navodni incident dogodio u domu njegove majke u Elstreeju (Engleska) u srijedu, 14. juna, prije nego što je na društvenim mrežama pokušao pronaći čistačicu, objavivši nekoliko apela za javnu pomoć.

Afobe je čak otišao toliko daleko da je objavio pasoš čistačice, s njezinim osobnim podacima i fotografijom, kako bi mu njegovih 1,2 miliona pratitelja na Instagramu priskočili u pomoć. Također je na svojoj Instagram priči objavio snimke kamere na kojima navodno osumnjičena napušta kuću, kao i poveznice na njen TikTok račun.

Sarajevski flautista o noći koju je vrijedilo čekati: Adi Šehu svira jubilarni hiljaditi koncert

Nogometaš je u podcastu Counter Attack govorio o stresu zbog mučnog incidenta - rekavši da je čistačica, za koju je tvrdio da je na kraju pobjegla u Rumuniju, u trenutku krađe imala i pištolj kod sebe.

"Užasno. Žena koja je krala došla je u našu kuću u devet sati, u 9.45 silazi dolje i kaže "muž me upravo zvao, sinu nam nije dobro, moram ići". Supruga je izašla na cestu i rekla kradljivici: “Ako sad sve vratiš, neću ići na policiju“.

No, ova je u bijegu razbila još dva sata koja je ukrala, ušla u auto s još nekim i odjurila. Srećom, na društvenim mrežama neko je otkrio da se zapravo vratila u Rumuniju", napisao je Afobe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak