Bilić odbio Shalke

Radiosarajevo.ba
Bilić odbio Shalke

Odlična igra Hrvatske reprezentacije pod palicom Slavena Bilića ostavila je upečatljiv trag u očima najvećih njemačkih nogometnih stručnjaka. Selektor Vatrenih je razgovarao sa čelnim ljudima Schalkea o eventualnom angažmanu.

Bild podsjeća na Bilićeve sjajne igre u Karlsruheru od 1993-96 kada je naš izbornik bio jedan od najboljih obrambenih igrača lige i stožerni igrač te momčadi uz Thomasa Hasslera.

"Bilić bi do kraja sezone mogao biti privremeno rješenje, a ujedno i ostati izbornik hrvatske reprezentacije. Kao što Guus Hiddink uz rusku nogometnu reprezentaciju sada vodi i Chelsea", rezonira Bild u tekstu pod naslovom "Hoće li Bilić biti vatrogasac?".

Bilić ipak neće biti vatrogasac. Polaskan je ponudom velikog kluba, ali reprezentacija je primarna.

"Razgovarao sam sa čelnim ljudima Schalkea. To je veliki klub, klub gigant. Sama činjenica da me žele je priznanje meni i cijelom stručnom stožeru. Ponovio sam im stvar koju ponavljam već dvije godine a to je da mi je samo reprezentacija na pameti. Dobivamo ponude skoro svakodnevno, ali Andora i plasman na svjetsko prvenstvo su glavna preokupacija", završio je sagu Schalke izbornik Bilić na press konferenciji hrvatske reprezentacije.

dnevnik.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije

Podijeli članak