Bh. drugoligaš će biti domaćin velikog derbija: Velež i Željezničar na neutralnom terenu

1
Radiosarajevo.ba
Bh. drugoligaš će biti domaćin velikog derbija: Velež i Željezničar na neutralnom terenu

U premijernoj utakmici 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine snage će odmjeriti stari znanci, ekipe Veleža i Željezničara.

Razlog zbog kojeg će Rođeni biti domaćini na stadionu Perica Pero Pavlović u Gabeli, je taj što je u toku rekonstrukcija travnjaka na njihovom stadionu.

Tim povodom se oglasio i NK GOŠK Gabela, iz kojeg su istakli da se nadaju da će biti sjajni domaćini za ova dva istinska velikana bh. fudbala.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

“Iza našeg tima su sjajno odrađene pripreme na Kupresu. U tri utakmice upisali smo isto toliko pobjeda, te nastavljamo sa pripremama za početak nove sezone.

Koliko su bh. klubovi zaradili u Evropi ovog ljeta? U njihove kase će se sliti milioni

Istovremeno u petak (05.08.) će na našem stadionu Perica Pero Pavlović biti odigran derbi meč 4. kola Premijer lige BiH između FK Velež Mostar – FK Željezničar Sarajevo.

Sve ćemo učiniti da budemo sjajni domaćini za dva velikana bh. fudbala, a meč se igra od 17:30 sati.

Sigurno da nas očekuje sjajna nogometna predstava, a Vas pozivamo da dođete u što većem broju te da ispunimo stadion i po ko zna koji put pokažemo svima da smo sredina koja voli sport/fudbal, te poštuje druge.

Pune tribine našeg stadiona biće i nagrada za naš klub i sve ono što smo uradili u proteklim godinama sa nadom da ćemo protiv gore navedenih timova uskoro igrati u Premijer ligi BiH. Ispunimo stadion”, poručili su iz ovog hercegovačkog kluba.

Zaista, potez vrijedan svake pohvale!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak