Begović: Courtois ili ja? Conte nam još ništa nije rekao!

Radiosarajevo.ba
Begović: Courtois ili ja? Conte nam još ništa nije rekao!
Asmir Begović smatra da je N'Golo Kante sjajno pojačanje za Chelsea i da će ekipi donijeti više opcija na terenu.

"Kante je veliki igrač. Bio je jako važan Leicesteru prošle sezone, a i na Euru u Francuskoj je bio dobar. Drago mi je da se takav igrač priključuje našoj ekipi. Treba nam više opcija, što je ekipa šira, to je bolje," rekao je Begović nakon prijateljske utakmice Chelseaja i Rapida pa se osvrnuo na novog trenera Antonija Contea.

"Raditi s Conteom je do sada bilo sjajno. Polako shvaćamo što traži od nas, trudimo se, želimo napredovati. Trebat će nam neko vrijeme jer je to proces, ali za sada je dobro, a kako vrijeme odmiče bit će još i bolje. Pokušavamo biti disciplinirani. Radna etika je stvarno jaka. Nekoliko stvari se promijenilo."

Kako piše ESPN, Begović je protiv Rapida zauzeo mjesto na golu, ali uskoro se Chelseaju priključuje i Thibaut Courtois i bh. golman nije siguran hoće li uspjeti ostati na golu.

"Iskreno, Conte nam zapravo uopće nije objasnio dosta toga. Jednostavno smo fokusirani na rad i na to da pohvatamo ono što on želi od nas. Siguran sam da će takve odluke i slične stvari kasnije doći na dnevni red, onda ćemo vidjeti što će se dogoditi," zaključio je Begović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak