Bayer Leverkusen domaćin Eintracht iz Frankfurta u 31. kolu prvenstva

0
Radiosarajevo.ba
Bayer Leverkusen domaćin Eintracht iz Frankfurta u 31. kolu prvenstva

Bayer Leverkusen će ugostiti Eintracht iz Frankfurta u subotu na BayAreni u sklopu posljednje utakmice u subotnjem izdanju Bundeslige. Utakmica počinje u 18.30 sati.

Bayer Leverkusen ulazi u ovu utakmicu predvođen porazom iz prošle utakmice od 2-0 od Bayerna iz Münchena na Allianz Areni. Golovi reprezentativca Kameruna, Eric Maxim Choupo-Motinga iz prvog poluvremena i njemačkog veznjaka Joshua Kimmicha osigurali su pobjedu minhenskom Bayernu.

S druge strane, Eintracht Frankfurt pobijedio je Augsburg Heika Herrlicha s 2-0 na Deutsche Bank Parku. Golovi austrijskog središnjeg beka Martina Hintereggera i portugalskog napadača Andre Silve donijeli su pobjedu Eintrachtu iz Frankfurta Adija Huttera.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je u svoju ponudu uvrstila i ovu utakmicu. Tako je kvota na pobjedu Bayer Leverkusena 2,40, neriješeno 3,45 , a na pobjedu Eintracht Frankfurta 2,90 .

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Loading...

Standings provided by SofaScore LiveScoreBu

Loading...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak