Agent poznatog fudbalera negirao vijest da je Atsu spašen

0
Radiosarajevo.ba
Agent poznatog fudbalera negirao vijest da je Atsu spašen

Iako su pojedini mediji objavili kako je fudbaler Hatayspora Christian Atsu spašen iz ruševina nakon potresa u Antakyi, njegov agent je negirao tu vijest i rekao kako Atsu još uvijek nije pronađen, te nije poznato da li je još uvijek živ. 

Christian Atsu je još uvijek pod ruševinama uzrokovanim zemljotresom u gradu Antakyi, koji je jedan od najviše pogođenih gradova u Turskoj. On je za Hatayspor potpisao u septembru 2022. godine, te je bio u gradu kada su isti zadesili potresi. Dio medija je prenio vijest kako je Atsu pronađen, ali se sada javio njegov agent i to negirao. 

Kako kaže Nana Sechere, agent bivšeg fudbalera Newcastlea i Chelsea, još uvijek se ne zna gdje je Atsu. Dodao je da je ovo jako teško vrijeme za porodicu i prijatelje fudbalera, s obzirom na to da još uvijek traje potraga za njim. Zamolio je sve medije za poštovanje privatnosti porodice te se zahvalio za podršku. 

Evo koji se horoskopski znakovi nikako ne podnose: Jedni drugima su u svakom pogledu trn u oku

Prije Hatayspora, Christian Atsu je igrao za Porto, Chelsea, Vitesse, Everton, Bournemouth, Malagu, Newcastle i Al-Raed. U Turskoj je odigrao tri utakmice i postigao jedan gol. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak