Adis Hadžić, predsjednik Skupštine FK Željezničar, podnio neopozivu ostavku

Radiosarajevo.ba
Adis Hadžić, predsjednik Skupštine FK Željezničar, podnio neopozivu ostavku

Predsjednik Skupštine Fudbalskog kluba Željezničar Adis Hadžić poslao je članovima ovog tijela saopćenje u kojem je naveo da podnosi nepozivu ostavku, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba

Njegovo saopćenje upućeno članovima Skupštine prenosimo u cijelosti: 

"Poštovani članovi Skupštine,

Kulminacija dešavanja uoči našeg narednog skupštinskog zasjedanja natjerala me je da još jednom dobro razmislim o svemu šta se dešava u našem klubu, šta se može desiti i na kraju šta će se desiti u nedjelju u hotelu Bristol u 11 sati.

I pored svih mojih nastojanja da sinhronizujem moguća dešavanja odnosno da usaglasim detalje oko primopredaje kako bi sve proteklo u nekom tonu dostojnom najvišeg klupskog organa, u ovom trenutku ne vidim mogućnost da se to uradi u naredna dva dana i jednostavno više ne želim raditi na tome.

Prema trenutnoj situaciji, kada naredno zasjedanje samo može donijeti dodatne podjele, uprkos tome što je odlazak dosadašnje uprave izvjestan isto kao i izjašnjenje skupštine o novoj upravi, ne mogu uraditi ništa drugo nego podnijeti neopozivu ostavku na poziciju predsjednika Skupštine FK Željezničar.

U klubu, odnosno u skupštini imamo dovoljno kapaciteta da se redovno zasjedanje izvede bez mene. Neposredno prije slanja ovog maila, o svemu sam obavijestio potpredsjednika Skupštine gospodina Redžada Ćatića i klupsku administraciju, odnosno direktora gospodina Mirsada Šiljka.

Moji Željovci hvala vam na povjerenju od prije dvije godine kada su sve ili gotovo sve ruke bile u zraku za skupštinske odluke, bila mi je čast i zadovoljstvo, to je Željo i želim nam svima da tako bude opet…

Mi smo Željini, Željo je naš!!!, navodi se u saopćenju koje je potpisao Adis Hadžić, predsjednik Skupštine FK Željezničar. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak