Nevjerovatno: BiH danas igra protiv Srbije, a niko neće saznati rezultat utakmice

3
A. S.
Nevjerovatno: BiH danas igra protiv Srbije, a niko neće saznati rezultat utakmice

Iz Beograda stiže nevjerovatna sportska vijest - Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će u glavnim gradu Srbije odigrati prijateljsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Srbije, ali oni što je zanimljivo niko neće znati rezultat te utakmice ( naravno dem svih onih kojih budu u beogradskoj Areni).

Kako je najavljeno, Zmajevi će u utorak, 1. augusta, od 20 sati u Beogradu odmjeriti snage sa komšijama iz Srbije, a odlučeno je da utakmica bude zatvorena za javnost i bez prisustva publike.

Prema dogovoru dva saveza neće biti dostupan čak ni izvještaj sa meča (statistika igrača i rezultat).

Fascinantno: Pogledajte ples polarne svjetlosti iznad gradova u BiH

Ono što je poznato, je činjenica da će Zmajevi nastupiti bez Jusufa Nurkića i Džanana Muse, koji nisu doputovali u Beograd i selekciji će se priključiti naknadno.

Susret u Beogradu je prijateljskog karaktera, jer BiH od 12. do 20. augusta u Poljskoj čeka nastup na olimpijskim pretkvalifikacijama.

BiH se nalazi u grupi B sa selekcijama Poljske, Mađarske i Portugala, a prve dvije ekipe idu u polufinale gdje će igrati s najbolja dva tima iz grupe A – Češka, Izrael, Estonija, Sjeverna Makedonija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak