I Nurkić došao po "mušku vodu": Legendarni košarkaš oduševio posjetom

2
Radiosarajevo.ba
I Nurkić došao po "mušku vodu": Legendarni košarkaš oduševio posjetom

Hotel Muška voda u Kladnju bio je domaćin posebnog gostovanja, kada je košarkaška zvijezda Jusuf Nurkić posjetio ovaj predivni hotel.

Nurkić, poznat i kao Bosnian Beast, stigao je u Hotel Muška voda s ciljem da se odmori i opusti, ali i da podijeli trenutke radosti i inspiracije s osobljem i gostima hotela.

"Želimo se od srca zahvaliti našem košarkašu Jusufu Nurkiću što nas je počastio svojom prisutnošću. Bila nam je velika čast ugostiti Jusufa u našem hotelu i doživjeti trenutke ispunjene pozitivnom energijom i entuzijazmom. Njegov dolazak je bio izuzetno inspirativan za sve nas", istakli su iz Hotela Muška voda.

Goran Ivanišević za Radiosarajevo.ba: 'Prvi put sam na Sarajevo Film Festivalu i zaista uživam'

Njegova posjeta donijela je posebnu dozu radosti i motivacije svima koji su imali priliku da ga upoznaju i razgovaraju s njim.

Hotel Muška voda zahvaljuje Jusufu Nurkiću na njegovom posjetu i na svim pozitivnim trenucima koje je donio. Uzbuđeni su što su imali priliku ugostiti jednog od najpoznatijih sportista.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak