Dončić i Jokić razveselili javnost: Polijevali se vodom, udarali bocama

1
Radiosarajevo.ba
Dončić i Jokić razveselili javnost: Polijevali se vodom, udarali bocama

Jedan od najboljih slovenskih košarkaša svih vremena Goran Dragić (38) nedavno je završio fantastičnu karijeru, a u čast zvijezde Sunsa, Heata, Rocketsa, Netsa, Bullsa i brojnih drugih klubova, u Ljubljani je organizovana spektakularna utakmica kao posveta jednoj velikoj karijeri.

Oproštaj velikana koji je 2017. godine Sloveniji donio zlato na Eurobasketu uveličale su brojne legende i aktualne zvijezde.

Bili su tu Steve Nash, Dirk Nowitzki, Dejan Bodiroga, Predrag Danilović, Chris Bosh, ali najviše pažnje dobili su Luka Dončić i Nikola Jokić.

Turisti bježe iz apartmana, dim stigao u Split: "Užasno smrdi po paljevini i pada pepeo"

Slovenski i srbijanski košarkaški su trenutno su dvije najveće zvijezde NBA lige i vjerovatno individualno najuspješniji igrači u historiji ovih prostora.

Dončić i Jokić su van parketa veliki prijatelji, što se vidjelo po tome koliko su se zabavljali na Dragićevom oproštaju. Međusobno su se polijevali vodom i udarali po glavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak