Peggy Gou & Lenny Kravitz - I Believe In Love Again

0
Radiosarajevo.ba
Peggy Gou & Lenny Kravitz - I Believe In Love Again

Svaki radni dan predstavljamo vam jedan novi singl na radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Prije nepunih mjesec dana, u sklopu RSA Singl premijere, predstavili smo novi singl Lennya Kravitza nazvan TK421. Ovaj 59-godišnjak ponovo je u fokusu, ali ovaj put kao ispomoć 32-godišnjoj, južnokorejskoj DJ-ici i producentici Kim Min-ji, muzičkoj javnosti poznatijoj kao Peggy Gou.

Djevojka koja je objavljivala radove za legendarni Ninja Tunes je sada vlasnica izdavačke kuće Gudu Records i funkcioniše iz Berlina. Njeno najpoznatije izdanje je dobro znani serijal mixeva DJ-Kicks, a ovaj je objavljen putem izdavačke kući !K7 pod imenom DJ-Kicks: Peggy Gou.

Brigitte Macron sve oborila sa nogu modnom kombinacijom na otvaranju Olimpijade

“Došao je u studio i transformisao vokal, napisao novi tekst i odsvirao ovaj nevjerovatni gitarski rif“ – kaže Peggy Gou komentarišući radno iskustvo sa 59-godišnjom američkom zvijezdom. Ističe njegov veliki uticaj na njeno muzičko odrastanje, ali i veliku ljubav za dance/house/rave scenu 90-ih godina. Njen album prvijenac je planiran za narednu 2024. godinu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak