Maneskin & Iggy Pop - I WANNA BE YOUR SLAVE

0
Radiosarajevo.ba
Maneskin & Iggy Pop - I WANNA BE YOUR SLAVE
Svaki radni dan imamo premijeru jednog novog singla na Radiosarajevo.ba i 90,2 MHz.

Maneskin, pobjednici ovogodišnjeg izdanja Eurovizije 2021, početkom augusta su na društvenim mrežama najavili novu verziju pjesme I Wanna Be Your Slave. Numera je, mnogo prije nego je postala zvanični singl (19.03.2021), postala veliki hit u Finskoj i Slovačkoj te ušla među prvih deset na top ljestvicama nekolicine europskih zemalja. I Wanna Be Your Slave, koja se nalazi na njihovom drgom studijskom LP-u Teatro d'ira: Vol. I, je dobila novu verziju 6. augusta 2021. godine.

U zajedničkoj izjavi Maneskin kažu: Velika nam je čast da se Iggy Popu svidjela naša muzika  i da je pristao da radi sa nama. Bilo je dirljivo vidjeti ga kako pjeva našu pjesmu i saznati da je tako veliki umjetnik tako otvoren i prijateljski raspoložen. Svi smo odrasli slušajući njegovu muziku i on je razlog zašto smo osnovali bend. Nevjerovatno je da smo imali priliku upoznati ga i snimiti pjesmu zajedno.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak